През 2021 година Българският футболен съюз продължава своята инициатива за

...
През 2021 година Българският футболен съюз продължава своята инициатива за
Коментари Харесай

БФС откри нов футболен комплекс в Казанлък

През 2021 година Българският футболен съюз продължава своята самодейност за възстановяване на футболната инфраструктура в страната.

След реализацията на плановете в София, Пазарджик, Силистра и Сандански, в деня на своето избавление - 8 януари, Казанлък също се снабди с нов футболен комплекс.

Съоръжението, състоящо се от 3 мини футболни стадиони с изкуствена настилка, осветяване, покрита естрада със 120 седящи места и всички нужни улеснения за спортистите бе построено за малко повече от година. Инвестицията е напълно от страна на БФС със съдействието на ФИФА и УЕФА.
 ФК ЦСКА 1948 не се отхвърля от Преслав Боруков
ФК ЦСКА 1948 не се отхвърля от звездата на Етър

" Червените " желаят да имат съответна конкуренция на Мартин Камбуров

Церемонията по откриването на новият футболен комплекс бе част от честванията по случай годишнината от освобождението на Казанлък от османско господство и започва с респект към младите състезатели, донесли най-вече спортна популярност на родния си град през миналата година. Спортист на 2020 година Илина Иванова от Спортен клуб по таекундо " Кентавър " бе наградена от изпълнителния шеф на БФС Борислав Попов, а девойките старша възраст от Волейболен клуб " Казанлък ", които завоюваха наградата " Отбор на годината на гр. Казанлък " получиха своите награди от краткотрайно изпълняващия длъжността президент на БФС Михаил Касабов. Кметът Галина Стоянова поздрави спортистите за техните триумфи през миналата сложна и необикновена година и изрази своята вяра, че 2021 година ще донесе по-добри благоприятни условия за изява и повече независимост за спорт и за работа.
 От БФС се сетиха за Георги Дерменджиев
От БФС се сетиха за Георги Дерменджиев

Треньорът чества рожден ден

" За да сме през днешния ден на това игрище имат заслуга няколко институции. На първо място е Българският футболен съюз, по чиято самодейност бе основаването на този комплекс. Изключително благодаря на господин Касабов и на господин Попов за избора на Казанлък. Заслуга има и Общинският съвет, с помощта на който бе възложен терена за футболния комплекс. Футболен клуб " Розова котловина " е заслужил званието си институция в спорта, която също бе водеща за реализирането на този план. Благодаря на клуба и неговия президент. " съобщи Галина Стоянова.

Изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов честити празника на Казанлък и новия дом на футбола в града. Той връчи специфични плакети на кмета госпожа Галина Стоянова и президента на ФК " Розова котловина " господин Георги Мермеклиев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР