През 2020 година за един месец Лукойл е платила над

...
През 2020 година за един месец Лукойл е платила над
Коментари Харесай

Добрев: От 24 февруари до 31 декември България е платилила над 5 млрд. долара за руски петрол

През 2020 година за един месец " Лукойл " е платила над 400 милиона $ на режима на Путин. От 24 февруари до 31 декември сме платили над 5 милиарда $ единствено за нефт. Това съобщи депутатът от ГЕРБ пред публицисти в Народното събрание. 

В последните няколко дни се нагледахме на многострадални постове от " Продължаваме промяната " за гибелта на Навални. Реших, че е време да покажем за кого работиха те. Успях да намеря данни за това какъв брой съветски нефт е купувала България, за какъв брой пари го е плащала. Каква е сумата за съветски нефт, която България е платила на режима палач на Путин от началото на войната до 31 декември 2023 година Четирите най-големи месечни суми са по време на кабинетите на  " Продължаваме промяната ", сподели още той. 

През юни 2022 година единствено за месец " Лукойл "  е платила 426 168 819 $. Втората по величина сума от май месец 2022 година е над 385 млн. Третата най-голяма сума е над 384 млн $. За целия интервал от 24 февруари до 31 декември 2023 г. - 5 796 749 877 $, означи Добрев. 

" Чувам, че някои хора по върховете на страната се готвят да саботират построяването на 7 и 8 блок на АЕЦ Козлодуй с технология на Westinghouse. Явно тези хора са евроатлантици единствено на думи за пред посолствата. Ронят крокодилски сълзи и сипят заклинания във фб за Навални (светла му памет), а в това време финансираха режима-убиец на същия този Путин с милиарди долари в последните две години купувайки съветски газ през медиатори и съветски нефт. 

Относно ротацията – формалната позиция на ГЕРБ е, че ще се схванат Денков и Мария Габриел. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР