През 2020 година Toyota започна да продава американския модел Highlander

...
През 2020 година Toyota започна да продава американския модел Highlander
Коментари Харесай

Toyota обнови най-големия си модел в Европа

През 2020 година Toyota стартира да продава американския модел Highlander в Европа, а в този момент, две години по-късно, японският производител показа актуализирана версия на всъдехода. Тя идва с повече софтуерни промени, като оставя на страна козметичната страна на нещата. Единствените новости във визията на модела са новият зелен цвят, който виждате на фотосите, 20 цоловите черни джанти и бежовата кожа в интериора.
`Toyota

Най-важната оригиналност, която визира само източните райони на Европа, в това число и у нас е 2.4-литровият бензинов мотор, който заменя 3.5-литровия шестак с който се продаваше модела досега. Новият мотор генерира 269 конски сили и 418 нютон метра. Те се предават към четирите колела, чрез автоматизирана трансмисия.
`Toyota

В интериора можем да открием нови технологии, които включват нов 12.3-инчов цифров километраж пред лидера с няколко изгледа, съгласно режима на шофиране. По средата на таблото също е ситуиран нов 12.3-инчов екран за инфотеймънт системата с повече функционалности, актуализирана графика и 3D карти на навигацията. Първите доставки на актуализирания модел стартират в края на 2022 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР