През 2019 година турнирът Дан Колов - Никола Петров ще

...
През 2019 година турнирът Дан Колов - Никола Петров ще
Коментари Харесай

Турнирът Дан Колов - Никола Петров“ ще носи точки за световната ранглиста

През 2019 година шампионатът " Дан Колов - Никола Петров " ще носи точки за международната класация, що се касае до свободната битка, реши Международната федерация (UWW).

Следващата година конкуренцията е в Русе от 28 февруари до 3 март. Другите 3 шампионата, които ще носят точки за класацията в свободния жанр, са Гран при " Иван Яригин " в Русия, " Сасари къп " в Италия и " Яшар Догу " в Турция.

 Тайбе Юсеин: Започнах изначало за десети път и съумях!
Тайбе Юсеин: Започнах изначало за десети път и съумях!

" Хенри Форд е споделил: " Неуспехът не би трябвало да ви плаши. Неуспехът е една опция да се почне изначало, единствено че този път по-разумно "

За последно крайдунавският град бе хазаин на огромно състезание през 2016-а, когато посрещна Европейското за младежи до 23 години.

При класиците рейтингови надпревари ще са " Загреб Оупън " в Хърватия, Гран при на Унгария в Гьор, още веднъж " Сасари къп " в Италия и шампионатът за купата " Олег Караваев " в Беларус.

Световното състезание в Астана (Казахстан) през септември ще е първата олимпийска подготовка. И до момента в който досега първенците получаваха по 25 точки, в този момент първото място ще носи двойно повече 50. И занапред финалистите на практика ще си подсигуряват място в главната скица на олимпийския шампионат. Разбира се, в случай че същите състезатели, спечелили квота, вземат участие в Токио 2020. В битката визите не са поименни, а на страна.

Освен това на рейтинговите шампионати, континенталните и планетарни шампионати, както на олимпийските квалификации и на самите игри, няма да има толеранс от 2 кг - нито в първия, нито във втория ден.

 Скромни, смирени и безупречни: Борците ни остават пример и образец за подражателство!
Скромни, смирени и безупречни: Борците ни остават пример и образец за подражателство!

Заслужен, съвместен, безапелационен триумф!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР