През 2017-а година Григор Димитров, Роджър Федерер и Томи Хаас

...
През 2017-а година Григор Димитров, Роджър Федерер и Томи Хаас
Коментари Харесай

Григор зарадва феновете: С Федерер и Хаас работим върху ново съвместно парче

През 2017-а година Григор Димитров, Роджър Федерер и Томи Хаас образуваха музикално тенис трио с името Backhand Boys, а двете им осъществявания на шлагера на група Chicago - Hard To Say I`m Sorry, за малко време провокираха същински възторг в обществените мрежи. Тримата състезатели бързо завоюваха сърцата на почитателите и всички си задаваме въпроса дали те още веднъж ще се съберат към пианото на Дейвид Фостър за нов кавър.

В свое скорошно изявление за онлайн платформата Tennis One Томи Хаас, който понастоящем е турнирен шеф на Мастърса в Индиън Уелс, описа за момента на основаване на триото.

" Бяхме в Австралия, а в тъкмо този ден Тони Годсик, който е мой някогашен сътрудник и сегашен подобен на Роджър, имаше рожден ден ", спомня си някогашният немски тенисист. " Дейвид Фостър пристигна да ни следи на корта и най-после се събрахме всички дружно. Наша другарка - Ейми Грифин, предложи на Дейвид да изсвири нещо на пианото във връзка празника на Тони, след което някой извика: " Томи, по този начин или другояче обичаш музиката и постоянно пееш в колата, за какво не изпееш нещо? ".

Аз отхвърлих, само че те продължиха да упорстват и по тази причина сложих ултиматум, че в случай че аз пея, Григор и Роджър също ще би трябвало да се причислят. Още първата ария, която ми пристигна мислено, бе Hard To Say I`m Sorry, защото всички са осведомени с тази група, знаят текста, а и е неоспоримо, че " всеки един човек има потребност да се откъсне за малко " (б.а. откъс от песента) ", споделя още някогашният №2.

Реакцията от страна на най-хубавия ни тенисист пък не закъсня и той показа обявата на Хаас в своя Instagram профил, като също по този начин обнадежди феновете на тенис триото: " Работим върху ново взаимно парче... "

It is happening, again!
— danieldjenev (@dido404)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР