През 2016 г. Джо бе диагностициран с дребноклетъчен рак на

...
През 2016 г. Джо бе диагностициран с дребноклетъчен рак на
Коментари Харесай

Болен мъж: Преди три месеца имах рак от главата до петите, а сега съм напълно здрав

През 2016 година Джо бе диагностициран с дребноклетъчен рак на белия дроб, преобръщайки проектите му с главата надолу, единствено два дни преди да се реалокира в Швейцария от Оклахома.  Продължаваше да се бори, само че през януари 2017 година получи новината, която никой не бе подготвен да чуе.  Агресивният рак беше на всички места. Той се е популяризирал в черния му дроб, панкреаса, пикочния мехур, стомаха, врата и костите.

Неговото PET сканиране „ светна като коледна елха “, споделя той на своя уебсайт.

На този късен стадий от рака на белодробните кафези, вероятността за оцеляване на Джо е по-малка от един %, а междинната дълготрайност на живота била три месеца.

Планирал е трансатлантическо пътешестване. Очаква внук. И в този момент всичко трябваше да отиде по дяволите.

Изследванията демонстрират, че през 2017 година ракът се е популяризирал от „ главата до петите “

Лекарите от MD Anderson Cancer Centre в Тексас му споделят, че няма да се откажат и ще го слагат в клинично изпитване, което няма да избави Джо, само че може да му даде година или повече да живее.

Може да посрещне внука си!

„ Една година (или най-малко така) звучи доста по-добре от 3 месеца, тъй че споделих „ дано да го създадем “, написа Джо.

Преглеждайки онлайн форума на Държавнея университет на Оклахома, Джо вижда пост, който хвана окото му същия месец: „ Ако имате рак или знаете някой, който има, да ми се обади. “

Той се обажда, а от обявата на ветеринарен доктор схваща, че учените инцидентно са разкрили някакво лекарство за кучета, което се бори с доста типове рак и при мишките.

Същият академик, който е провел това проучване, както се е случило, е имал рак на мозъка от 4-та степен и същата прогноза е била дадена на Джо, съгласно ветеринарен доктор.

Ветеринарният лекар описа на Джо за фенбендазол (на снимката), лекарство за обезпаразитяване на кучета, което сподели свойства за битка с рака в клетъчните проучвания.

Той стартира да употребява хапчетата за кучета и в границите на шест седмици, както ветеринарът му споделя, ракът на учения изчезва.

Джо, който бил „ кожа и кости “ с половината от предходното си тегло, споделил пред KOCO 5 News , че е пил фенбендазол.

Новата му доза от хапчета за кучета коства единствено 5 $ на седмица. Неговата застрахователна компания бе похарчила „ 1,2 милиона $ за битка с обичайни средства “, сподели той.

Според изследване, оповестено в Nature, лекарственото съединяване главно кара раковите кафези да гладуват и ги убива.

Той, несъмнено, към този момент е в произвеждане, по-евтин и, съгласно клетъчни изследвания и отчети от хора, които са го пробвали, не е доста отровен, изключително спрямо химиотерапията.

Това е риск.

Джо остава в клинично  изпитване (той не разкрива каква терапия е получил) прибавя витамин Е, бионаличен куркумин и, несъмнено, кучешкото лекарство.

Той не загатваше лекарството за обезпаразитяване.

 

Разликата сред PET на сканиране на Джо през януари 2017 година и май 2017 година беше голяма.

През май се ражда първото внуче на Джо, Лука. Джо беше там, с цел да го посрещне.

Две и половина седмици по-късно имаше още едно сканиране с PET.

– Три месеца по-рано … Имах рак в тялото ми от главата до петите. И това беше извънредно рискови метастази, която оставя съвсем 100% от жертвите му мъртви в границите на 3 месеца. Тук съм! 3 месеца по-късно и PET сканирането е изцяло мрачно … без никаква светлина ….. на всички места – написа Джо.

Беше замаян. Според него онкологът му  е слисан.

Джо написа, че неговият доктор му е споделил: „ Не знаем какво да създадем, защото вие сте единственият пациент, който е в клиничното изпитване с подобен отговор. “

През септември 2017 година Джо отива за още едно сканиране и към момента няма рак. Най-накрая споделя на лекаря си какво прави преди да влезе в  болничното заведение.

Джо освен е живял, с цел да види раждането на първия си внук, Люк (на снимката), само че към момента е без рак и чака, какво ще с е случи на идващия месец.

В този миг нямаше метод да се потвърди, че това е лекарството, което изпарява рака на Джо, само че неговият доктор му е споделил, че е „ отвън “ заплаха, написа Джо.

Последното сканиране на Джо е направено през януари 2018 година и когато той има следващо предопределение през април, той написа, че неговият онколог го е изритал от раковия център – тъй като Джо няма рак за лекуване.

Резултатите му наподобяват прекомерно положителни, само че Джо твърди, че е събрал над 40 образеца за сходни триумфи.

Резултатите му бяха задоволително положителни, с цел да привлекат вниманието на президента на Фондацията за медицински проучвания в Оклахома, доктор Стивън Прескот.

„ Обикновено съм песимистичен и бях и може би към момента съм за това, само че има забавен декор за това “, сподели той за телевизия KOCO.

Д-р Прескот и Джо работят по отчет от изследване на случаи, съгласно KOCO.

Джо деликатно отбелязва, че не е доктор, а е единствено един човек с лимитирани запаси.

„ Не постановявам медикаменти и не съм дипломиран да давам препоръки по отношение на медицинските лекувания.

„ НО ….. аз съм дипломиран да опиша историята си на допустимо най-вече хора. “

Инфо:зажената
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР