През 1977 г. в завода на BMW в Динголфинг започва

...
През 1977 г. в завода на BMW в Динголфинг започва
Коментари Харесай

BMW 7er празнува 40 години със специална серия

През 1977 година в завода на BMW в Динголфинг стартира производството на лимузината E23. От тогава насам на конвейерите са се изредили шест генерации на най-голямата баварка и компанията е подготвила специфична трансформация на 7er, с която ще означи 40-годишнина на модела.



Версията Edition 40 Jahre е създадена от BMW Individual и ще бъде създадена в тираж от 200 бройки. Автомобилите от специфичната серия ще могат да бъдат поръчани с всеки мотор от гамата (включително и с хибридна силова установка), с къса или дълга база и с двойно или задно предаване.



Най-отличителни във външния тип на юбилейната седмѝца ще бъдат цветовете, които от BMW Individual са кръстили Petrol Mica Metallic and Frozen Silver. Специалното издание ще се познава също по емблемите на междинните колонки, праговете и табелките на арматурното табло.



Всички коли от серията Edition 40 Jahre ще се създават в Динголфинг, където е родният дом на 7er от четири десетилетия. Премиерата пред аудитория ще се състои на автосалона във Франкфурт през септември, а продажбите стартират през октомври.









Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР