През 1970 г. Търговската камара на Лас Вегас наема консултантска

...
През 1970 г. Търговската камара на Лас Вегас наема консултантска
Коментари Харесай

Super Bowl идва в Лас Вегас, когато се преоткрива като спортна мека

През 1970 година Търговската камара на Лас Вегас наема консултантска компания за ръководство, с цел да изготви проект за нашарване на своята стопанска система, насочена към хазарта. Тяхната рекомендация: просто се придържайте към хазарта.

„ Техните констатации бяха, че Лас Вегас не би трябвало да диверсифицира или притегля компании, които не са свързани с игри, защото игрите са по-устойчиви от производството “, споделя Тина Куигли, основен изпълнителен шеф на Глобалния стопански алианс на Лас Вегас.

Но управляващите в Лас Вегас обърнаха тил на този съвет и повече от 50 години по-късно „ Градът на прегрешението “ продължава да се преоткрива. Тази неделя Super Bowl – най-голямото спортно събитие в Съединени американски щати – ще се организира в града за първи път, в символ на метода, по който той възприема спорта, с цел да разнообрази стопанската система си.

Джеръми Агуеро, изпълнителен шеф на локалната домакинска комисия за Super Bowl в Лас Вегас и дълготраен стопански анализатор за локална компания за политически проучвания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР