През 1725 година известният английски археолог Хенри Дупарк открил столицата

...
През 1725 година известният английски археолог Хенри Дупарк открил столицата
Коментари Харесай

Нова теория! Хората стъпили на Луната още преди 2000 години!

През 1725 година известният британски археолог Хенри Дупарк разкрил столицата на древнотибетското царство Хсин Ну, съществувало към двеста години преди новата епоха. В града Дупарк разкрил големи монолити (някога покрити със сребро), пирамида, част от кула от наследник порцелан и кралски замък, съдържащ тронове с облици на Слънцето и Луната. В центъра на античния дворец археологът попаднал на огромен бял камък, заобиколен от изящни рисунки.

През 1952 година на същото място пристигнала руска експедиция. Учените били разведени в изоставения град от тибетски монаси, живеещи в региона. Те им посочили антични ръкописи, които значително потвърждавали научните изводи на Дупарк. Това, което удивило руснаците, било документ, който твърдял, че огромният бял камък, подложен в центъра на кралския дворец, бил донесен от Луната.

Тогава било елементарно да се отхвърли с лекост вероятността човек от Древността да е стъпил на Луната. Все отново оставали още пет години до изстрелването на Спутник. По-съвременни проучвания обаче не могат изрично да отхвърлят тази по този начин неуместно звучаща доктрина.

Доказателства за античната дарба на хората да пътуват в Космоса могат да бъдат открити в съвсем всички антични човешки култури на съвсем всички континенти.

Така да вземем за пример британският откривател Джеймс Чъркървър попада през 1901 на античен индийски ръкопис, в който в детайли се разказва по какъв начин в древността хората имали летящи кораби, които извличали гориво от въздуха. Ръкописът описвал по какъв начин те стигали даже и до Луната, като също в детайли изобразявал антични летящи машини, напомнящи доста на актуалната визия за галактически транспортен съд.

В пиктографски текст, открит през 1924 година в Шумерия (днешен Ирак), в детайли се разказват градежът на галактически транспортен съд, неговият мотор и способността му за отвесно политане. Текстът, написан върху глинена плочка, разказвал, че корабът се управлявал от богове, които пристигнали от Луната.

 Хора на Луната

В Япония на остров Хокайдо през 1975 са открити голям брой глинени фигурки на възраст повече от 2500 години, които изглеждали тъкмо като астронавти и галактически кораби.

Най-много свидетелства, подкрепящи теорията, че хората са стъпили на Луна преди повече от две хилядолетия, могат да се намерят в Перу. Освен в международно известното плато Наска, за което се счита, че е летище с насочващи линии за галактическите кораби, са открити и голям брой глинени съдове и мозайки, на които ясно се разграничават летящи машини и хора, облечени с защитни костюми, наподобяващи тези на актуалните астронавти.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР