Превъзходство пред опонентите си от БСП демонстрира днес премиерът Бойко

...
Превъзходство пред опонентите си от БСП демонстрира днес премиерът Бойко
Коментари Харесай

Борисов: Три пъти поднасях властта на БСП и какво? На 6 месеца - избори

Превъзходство пред съперниците си от Българска социалистическа партия показва през днешния ден министър председателят Бойко Борисов, който употребява откриването на 23 санирани здания в Нови пазар, с цел да подчертае какъв брой добре е при ГЕРБ и какъв брой зле е било при Българска социалистическа партия.

Ако всяко държавно управление си вършеше работата, в този момент нямаше да има потребност да вършим по три здания едновременно - поде министър председателят и се похвали, че към този момент имало кметове, които " поставят фотоси на това, което е било и на това, което сме създали ". Така умерено можело да се покаже разликата в ръководството.



Самият той напомни, че знае " какво е да си кмет, когато ръководи Българска социалистическа партия " и даде за образец рецесията с боклука в София.

В подтекста на настояванията за предварителни избори той разяснява: " Три пъти им (на Българска социалистическа партия - бел. ред.) поднасях властта и какво? На шест месеца вършим избори. Това ли желае страната и това ли се чака? ".

В Нови пазар той съобщи още, че за последните няколко години в града са влезнали над 20 милиона лв.. Премиерът увери, че знае плановете във всяко едно място и че държавното управление поставя старания за всеки български град.



В Нови пазар са санирани 20 многофамилни жилищни здания и 3 обществени - полицията, пожарната и постройката на общината. Финансирането - 15 450 885 лв., е отпуснато от Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания и Оперативна стратегия „ Региони в напредък “. След осъществяването на плановете 30% от популацията на Нови пазар живее в санирани жилища.

Сградите на полицията и пожарната са с сложена топлоизолация, нова отоплителна система, осветяване и дограма. Допълнително е осъществено и градивно подсилване, сменени са ВиК и ел. системите. 



Пожарната работа в град Нови пазар обслужва територията на две общини – Нови пазар и Каспичан, като обезпечава пожарната сигурност в 27 обитаеми места. На територията, обслужвана от Районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Нови пазар, са ситуирани близо 13 000 хектара гори, значими пътни артерии, както и националните археологически и исторически резервати Плиска и Мадара.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР