Превърналият се в легенда треньор Бруно Акрапович и футболист номер

...
Превърналият се в легенда треньор Бруно Акрапович и футболист номер
Коментари Харесай

Футболист №1 на България изведе "смърфовете", които впечатлиха с подкрепа към фен

Превърналият се в легенда треньор Бруно Акрапович и футболист номер 1 на България - Димитър Илиев, изведоха тима на Локомотив за първото занятие за 2020- та година.

4-ма футболисти са на проби при " смърфовете " от през днешния ден. Това са Габриел Асус, Жеферсон Жуниор, Игор Хайнен и Мирза Хасанбегович. Малко по-късно с багажа си на Лаута дойде и турчинът с белгийски паспорт Албер Адемоглу.

Двама юноши на клуба също ще упражняват с тима. Това са Кристиан Томов и Петър Петров. По-късно към заниманията ще се причислят Милош Петрович, Парвиз Умарбаев и Ален Ожболт.

Преди началото на заниманието тимът изрече поддръжката си към почитател на черно-белите, на който следва интервенция на окото.

" Искам да поздравя всички с новата година и да си пожелая на нас и на нашите почитатели да реализираме още по-големи триумфи от предходната година ". С тези думи стартира треньорът на Локо Бруно Акрапович на конференция след първата подготовка за 2020 година

„ Започнахме с няколко нови играчи на проби. Все още обаче не мога да кажа нищо за тях. Има доста предложения за Ален Ожболт и съвсем несъмнено той няма да остане при нас, а ще иде мак в Слован Братислава. Трудно ще намерим негов заместител. Надявам се въпреки всичко да се появи състезател, който да го замести. На този стадий няма да освобождаваме други играчи. Това може да стане единствено, в случай че намерим по-добри от тях “, сподели Акрапович.

Футболист №1 на България - Митко Илиев, пък даде да се разбере, че самочувствието в отбора е високо.

" Още схващам това, което се случи в неделя. Много съм благополучен от премията. Сега ни следва по-трудното,  а точно подготовката. Трябва да сме на най-много, с цел да защитим позицията, която имаме и Купата, която спечелихме “, сподели Илиев.

„ Надявам се да намерим положителни заместници на играчите, които ни напуснаха. Виждате, че Локомотив се опълчи на най-силния тим в България Лудогорец. Спокойно мога да кажа, че сме конкуренция на първенеца. Мога да играя и като нападател и като халф. Чувствам, че тима има потребност от мен и ще направя всичко, с цел да реализираме задачите, които сме си сложили “, приключи капитанът на Локо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР