Престоят на Кристиано Роналдо в Ал Насър не започна по

...
Престоят на Кристиано Роналдо в Ал Насър не започна по
Коментари Харесай

Роналдо най-накрая вкара за Ал Насър!

Престоят на Кристиано Роналдо в Ал Насър не стартира по най-хубавия метод, само че след три мача с екипа на саудитците към този момент осъществя първото си попадение. Португалецът измъкна отбора си в последната минута при гостуването на Ал Фатех в мач от 15-ия кръг на шампионата на Саудитска Арабия, приключил наедно 2:2.

По този метод Ал Насър си върна първото място в класирането и към този момент ена върха с 34 точки, колкото има и Ал Шабаб, който е и с мач повече. Ал Фатех пък се изкачи на шестата позиция с актив от 22 пункта в актива си. 

Португалската мегазвезда още веднъж стартира като титуляр и изигра цялостни 90 минути. Макар шансът да не беше на страната на Роналдо и да бе спрян от ВАР и гредата, той осъществя дебютното си попадение от дузпа.

Ал Фатех излезе напред в резултата след 12 минути игра, когато прецизен бе юношата и някогашен футболист на Барселона Криситиан Тейо. В 24-ата минута попадение на Кристиано Роналдо не бе зачетено след интервенция на ВАР.

Осем минути по-късно Ал Насър въпреки всичко съумя да изравни. Жилсен Конан откри Андерсон Талиска, който бе прецизен за 13-и път през този сезон в 13 мача и усили преднината си в голмайсторската листа.

В 58-ата минута Софиан Бендебка се възползва от асистенция на Марван Саадан и даде задатък на Ал Фатех за повторно. Ал Насър обаче не се съобщи и стигна до попадение надълбоко в добавеното време, когато прецизен бе Кристиано Роналдо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР