Престоят на Еден Азар в със сигурност не е бляскав

...
Престоят на Еден Азар в със сигурност не е бляскав
Коментари Харесай

Няма дъно - Азар съвсем го взеха на подбив: Вижте кой клуб изрази мераци за него!

Престоят на Еден Азар в сигурно не е блестящ и макар че белгиецът към този момент се възвърне от последната си травма, Карло Анчелоти продължава да не му гласоподава доверие като титуляр. Както " Marca " написа, може би е пристигнало времето за трансфер надалеч от " Бернабеу "...
Белгийският втородивизионен тим Вестерло е благосъстоятелност на турския предприемач Октай Еркан, който счита да влага съществени пари в клуба, който ще завоюва и промоция в Елита на страната за идващия сезон.
" Мисля, че мога да считам Еден Азар за другар, защото го срещнах за първи път още когато бях в Лил ", сподели в изявление за " Het Nieuwsblad " Хасан Четинкая - спортният шеф на Вестерло.
" Той ми даде обещание тогава, че един ден ще играе за Фенербахче. Да съумея да го доведа във Вестерло обаче, би било по-трудно, само че в никакъв случай не се знае. Може би той ще пристигна тук и ще приключи кариерата си ", добави още той.
Разбира се, на 30-годишна възраст Еден Азар надали би се съгласил да се върне в Белгия, само че сигурно ще би трябвало да потърси смяна, която да рестартира кариерата му! Наскоро пък се появиха клюки, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР