Престижната бойна галавечер MMA Bushido ще направи своето 88-мо събитие

...
Престижната бойна галавечер MMA Bushido ще направи своето 88-мо събитие
Коментари Харесай

Горилата идва за Аксинте в MMA Bushido 88: Ще ти смачкам физиономията!

Престижната бойна галавечер MMA Bushido ще направи своето 88-мо събитие в София на 22 април.

Благодарение на LG Sports & Entertainment една от най-активните ММА вериги в Европа ще направи съревнование в българската столица, като за това събитие ще дойдат бойци от 10 разнообразни страни.

MMA Bushido 88 е едно от дребното събития в района, които събират толкоз разнородни бойци по генезис и стилове в клетката в една вечер.

Освен многообразие, в столичната зала Универсиада се очква да забележим и много екшън. Особено такива са поръчките за дуела сред Никита Лешуков от Франция и Овидю Аксинте от Румъния.

Никита, с прякор Горилата, е непобеден в своята професионална ММА кариера като борбите му приключват под 1 минута с брутални удари, които пречупват съперниците му. Той се е състезавал в Холандия и Швейцария. Освен това молдовецът, който се бие под знамето на Франция, е първенец на Молдова и на Европа по граплинг.
 Непобедени бойци от чужбина един против различен на MMA Bushido в София Непобедени бойци от чужбина един против различен на MMA Bushido в София
Целта на визитата му в София е една:

" Ще приключа с съперника си в първия рунд, " безапелационен е Лешуков. " Овдию, уповавам се да си квалифициран за тежка нощ. Идвам, с цел да ти размажа физиономията! "
 Време за реванш! Бушев против Комитски в MMA Bushido на 22 април Време за реванш! Бушев против Комитски в MMA Bushido на 22 април
Румънецът Овидию обаче не е от през вчерашния ден в спорта. Той се бие на професионално равнище от 2016-та като множеството от борбите му са във Франция и Италия.

Той е по-опитният и надлежно много по-улегнал войник, който също идва за победа.

" Идвам, с цел да направя прекрасен мач за себе си и публиката. Нека по-добрият да победи, " преклонен е Овидию.
 Живко Стоименов с борба на родна земя в MMA Bushido 88 Живко Стоименов с борба на родна земя в MMA Bushido 88
Битката е една от многото, която феновете онлайн в столичната зала " Универсиада " ще могат да видят. Припомняме ви, че MMA Bushido 88 е първото събитие в България, което ще се излъчва по спортния колос DAZN в целия свят. Бъдете част от това неповторимо преживяване, като запазите своето място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР