Престъпници, в сговор с политици, кроят план за преврат в

...
Престъпници, в сговор с политици, кроят план за преврат в
Коментари Харесай

Боливуд. Най-после внушителна работа на прокуратурата

Престъпници, в сговор с политици, кроят проект за прелом в прокуратурата - отстраняването на Иван Гешев и на други " неуместни магистрати ". За задачата те оставят в домовете си уличаващи ги флашки със записи, опиати и напечатани на лист хартия също уличаващи ги послания - на британски и български, носещи даже заглавия като  " Вредители за уволняване ".

Това не е сюжет за Холивуд. Не е и за Боливуд. А е съдържателната част от вчерашния пърформънс на обвиняването и следствието, съпроводен с прожектиране на записите от въпросните флашки. Бяха намесени " Къро ", " Цецо от Белград ", " Кокорчо ", " ПеПе ", публицисти от Bird, самият Гешев, Министерство на вътрешните работи началник и мн.др.

И несъмнено, към по този начин изложената от Гешев и от шефа на следствието " фактология ", будната фейсбук общност не остана безразлична.

Ето по какъв начин бе възприето прокурорското мероприятие:

Самуил Петканов:

" Убедително. Най-после внушителна работа на прокуратурата. Спипаха ги. Присъдите ще бъдат необжалваеми и няма да има този път наказание на България в интернационалните съдилища. "



" Според надеждни източници, Цветан Василев от Белград, Васил Божков от Дубай и Ружа Игнатова от Атлантида са вложили големи финансови запаси, с цел да дестабилизират България и да осъществят пълзящ прелом посредством свои престъпни и политически пионки " - майтапи се Петканов и по-късно със собствен материал в.

Валдес Радев:



Иван Червенков:



Христо Комарницки:

" Наречете ме демодиран и ретроград, само че повече ми харесваха конференциите на Цацаров - за " Костинброд ", за Цецомобилите, за КТБ. Класика! "

Явор Божанков:

" Гледах конференцията. 

Подредени гангстери - досиетата им именувани. " КЪРО - Килари ". Всичко обяснено на бял лист А4. Педанти.

След НЕКСО и това - чакаме нов шлагер от Веско Маринов: " Родната прокуратура ни пази! "

Жената на Данчо Полицая:



Мартин Димитров:

" Тази конференция на прокуратурата като че ли е въодушевена от " Everything Everywhere All At Once ". "

Иван Бедров:

" Прокуратурата разкри нова мода при бандитите. Вече не си приказват в гората, под моста или на високо пусната музика, а си отпечатват известията на бели листове, след това си ги пазят по къщите, а диалозите си държат записани на флашки. Аз от дълго време не владея устройство, в което да можеш да вкараш флашка, но бандюгите несъмнено са демоде. В това следствие са взели участие доста мармоти. "

Журналистът Георги Марчев е разгласил следното - с късия, само че напълно явен коментар " Кадър на деня ":

Андрей Янкулов:

" (...) хвърчащи листа с преобладаващо напечатан текст без подтекст, букви, прякори и прочие "

" Един великански тюрлюгювеч, в който са наблъскани всякакви имена като Къро, Бобоков, Кокорчо, Митко С., Политическа партия, Демократична България, ВТБ, Цецо от Белград и прочие "



Самуил Димитров:

" Прокуратурата е в добра форма, не се съмнявайте. Изсипаха едно количество записи с съвсем никакъв подтекст и пояснения, само че в тях се загатва който би трябвало – политици, публицисти, кримки, предприемачи и така нататък И викат: Ние нищо не можем да разясняваме, всеки самичък да си преценява от чутото. 

А чутото е миш-маш цялостен. За всяка една имитация от него можеш да си изкараш барем две тайни теории с участници, дейности и така нататък. И тъй като е цялостен мазаляк, в този момент се чакат опорките. Те ще дойдат в околните часове и ще има крепко огън по който би трябвало. Чул-недочул, разбрал-недоразбрал, вижда някакво пояснение, дето му харесва, взима си го и след това го повтаря до пристъп. 

Тоя път дори никой не може да ги подлага на критика, че са разгласили СРС-та, щото това не са СРС-та, а записи направени от еди-кой си. И най-важното – едни неприятни заговорници са срещу Гешев. Нали се сещате кой е положителният. 

Абе, велико осъществяване. "

Емилия Делева:

" Хвала на тез услужливи наркопласьори: на цели 2 флашки записали над 15 уличаващи ги диалози и оставили флашките на сгодно място, с цел да бъдат открити при обиска. БОЛИВУД "
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР