Престъпна група, организирала трафик на хора и кражби в Испания

...
Престъпна група, организирала трафик на хора и кражби в Испания
Коментари Харесай

Българска банда на два континента експлоатирала деца за джебчийство

Престъпна група, провела трафик на хора и обири в Испания показа следствие на Нова телевизия. Бандата работи минимум от година в най-малко три страни на два континента, прецизираха от медията.

Престъпната група е формирана напълно от българи. Част от жертвите са малолетни девойки, продавани от родителите си, с цел да работят като джебчийки. Според испанските управляващи начинаещите се купуват за по 20 000 евро, а по-опитните - за 30 000.

Шефът на групата, махленски в трафик на дами за проституция и обири, е Методи Борисов. Живее в Испания от 17 години. Той обезпечава и квартирите, в които живеят крадлите. Апартаментите са окупирани. Те са благосъстоятелност на банки, защото хората, които са желали да ги купят, не са покривали постоянно вноските си за лизинг.

Момичетата заплащат наем за употребените квартири. В някои от тях живеят по 20 души, като се редуват - до момента в който половината са на работа, другата половина си почива в съответния апартамент. След това се сменят.

Властите в Испания не знаят какъв % от " заработеното " остава за българките.

След траяло една година следствие през май 2018 година испанската полиция задържа 41 българи, 12 от които са малолетни. Децата живеят в Испания легално - напуснали са България с безсрочни пълномощни от родителите си. В документите не е посочено име на компаньон. Жертвите са от разнообразни градове у нас - Ямбол, Бургас, Велико Търново, Плевен, Перник, Стара Загора.

Припомняме, през юни стана ясно, че българите, принуждавани да просят в Тулуза, са били жертви на свиреп издевателства. Те са принуждавани да пият огромни количества алкохол, с цел да са по-лесно манипулируеми.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР