Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков се надява, че Владимир

...
Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков се надява, че Владимир
Коментари Харесай

Песков е убеден, че Путин ще спечели президентските избори, ако се кандидатира


Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков се надява, че Владимир Путин ще се кандидатира за нов президентски мандат и е убеден в успеха му , предава ТАСС.

Според представител на Кремъл е мъчно да се каже дали различен държавен глава " ще успее да запази всичко, което е постигнал Путин " . " Путин към момента не е оповестил желанието си да се кандидатира. Но аз откровено желая да имам вяра, че ще го направи. Не се колебая, че той ще завоюва изборите, не се колебая, че той ще продължи да бъде наш президент. И след това ще забележим ", означи той Песков в изявление за студентския новинарски канал " МГИМО 360 ".

Изборите за президент на Русия би трябвало да се проведат на 17 март 2024 година Съветът на федерацията ще вземе публично решение за датата на изборите през декември 2023 година, след което политическите партии би трябвало да проведат своите предизборни конгреси и публично да предлагат претенденти. Путин има право да се кандидатира за нов мандат, само че към момента не е приказвал за решението си по този въпрос.

Путин, който получи президентския пост от Борис Елцин в последния ден на 1999 година, към този момент е на власт по-дълго от всеки различен водач на Кремъл след Йосиф Сталин, изпреварвайки даже 18-годишния мандат на Леонид Брежнев.
 Британското разузнаване: Путин евентуално ще разгласи кандидатурата си преди края на годината
Британското разузнаване: Путин евентуално ще разгласи кандидатурата си преди края на годината

Предстоящата конференция и открита линия са част от
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР