Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков коментира информацията за двойниците

...
Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков коментира информацията за двойниците
Коментари Харесай

Песков за двойниците на руския президент: Имаме само един Путин!

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков разяснява информацията за " двойниците " на президента Владимир Путин, съобщи ТАСС.

 

" Имаме единствено един Путин! ", е декларирал Песков, говорейки на конгрес на сдружението " Знание " на ревюто и форума " Русия ", което се организира на 4 октомври.

 

Според Песков в медиите и каналите в Telegram към този момент се появяват доста " рядкости ". Например, той цитира " информация " за " двойници " на президента. " Сега " специалистите " гадаят - те са трима или четирима и ги виждаме всеки ден. Дори тук, тази заран поставят цветя пред паметника на Минин и Пожарски. Дали това е третият или четвъртият " двойник ", не е ясно ", е коментирал Дмитрий Песков.

 

Съобщения за хипотетичната гибел на Владимир Путин се появиха в анонимния Telegram канал " Генерал СВР ". Каналът, зад който има информация, че стои някогашен почитан офицер от външното разузнаване на Русия, твърди че на обществените събития Владимир Путин е сменен от един от неговите двойници. И все още съветският хайлайф се е споразумял за основаването на коалиция отпред с Николай Патрушев за опазване на режима на ръководство и потребление на двойник в облика на президента на Руската федерация.

 

 

Източник Факти

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР