Препятствията от май и дори предишни години се разпадат, тъй

...
Препятствията от май и дори предишни години се разпадат, тъй
Коментари Харесай

Астрологична прогноза за май и юни

Препятствията от май и даже предходни години се разпадат, защото юни е един от най-астрологично позитивните месеци на 2023 година Всички зодиакални знаци ще порастват и ще се уголемяват в кариерата и доста други области на живота, защото Юпитер в Телец образува позитивен секстил със Сатурн в Риби (19 юни). Ако сте работили интензивно, Вселената ще възнагради напъните ви, защото кармата демонстрира най-положителната си страна.

Май

16 май: Юпитер навлиза в Телец - Късметът има ново лице през днешния ден, започвайки година, в която всички зодиакални знаци би трябвало да възприемат мантрата на зодия Телец: „ Бързай постепенно! “. Проявяването на живота на вашите фантазии идва вследствие на същински живот на приятност.

19 май: Новолуние в Телец - Само след няколко дни Меркурий става пряк и сезонът на затъмненията завършва. Почвата скоро ще бъде плодородна, с цел да засадите семената на значим план или упоритост, която желаете да развиете през 2023 година Това важи изключително за Телец, Дева и Козирог.

21 май: Слънцето навлиза в Близнаци - До 20 юни всички ще бъдем бъбриви, асоциални и малко разсеяни, защото връзката във всичките й форми поема връх през сезона на Близнаците.

Междувременно сезонът на затъмненията публично завърши и силата е идеална, най-сетне да се съсредоточим върху написването на тази книга или стартирането на оня подкаст, за който размишляваме.

Юни

3 юни: Пълнолуние в Стрелец - Тежки уроци може да се чакат за тези, които са се отпуснали или са нарушили разпоредбите, защото висшите сили ще ни следят. Всички зодии би трябвало да са нащрек, до момента в който Близнаци, Дева, Стрелец и Риби ще се учат от грешките си.

17 - 20 юни: Сатурн става назадничав в Риби - Животът се трансформира в фантазия, защото Сатурн, строгата учителска планета, която носи житейски уроци, навлиза в петмесечна сънливост. До 3 ноември Близнаци, Дева, Стрелец и Риби ще би трябвало се борят, с цел да очертаят здрави граници с хората към тях. Новолуние в Близнаци - Трудно е да се види пътят напред освен това объркващо лунно събитие. Отговорите, които търсите, могат да бъдат открити единствено в дълбоки положения на мира и медитация. Доверяването на процеса е основно в този момент, изключително за Телец, Близнаци, Лъв и Риби.

21 юни: Слънцето навлиза в Рак/Лятно слънцестоене - Лятото е публично тук! До 21 юли ще плувате в дълбоките, грижовни и състрадателни води на Рака, като се грижите за себе си, както и за тези към вас.

30 юни: Нептун става назадничав в Риби - От тази дата до 6 декември избрани събития могат да ви разсънят за сложните истини, когато розовите очила се смъкват. Бъдете подготвени да видите действителността такава, каквато е! И най-важното: Игнорирайте илюзиите си!

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР