Препоръка към туристите в община Царево да не се къпят

...
Препоръка към туристите в община Царево да не се къпят
Коментари Харесай

Препоръка към туристите в Царево: Не се къпете в морето

Препоръка към туристите в община Царево да не се къпят в морето до доказване, че микробиологията е в норма, насочиха от РЗИ-Бургас.

От РИОСВ-Бургас започнаха сложна инспекция на построените уреди за филтриране и отклоняване на отпадните води в засегнатите от бедствието обитаеми места в община Царево

Нарушените им стени постановат осъществяването на незабавен ремонт

Анализът ще е подготвен до 10 дни. Той ще покаже дали има пропуски в употребата на оборудванията, които би трябвало да подсигуряват чистотата на морската вода. Проверките досега демонстрират, че има скъсана тръба на един от компрометираните мостове в Царево, от която изтичат фекални води. Тръбата е била сложена под моста законно, демонстрира инспекцията на екоинспекцията.

Очаква се тя да бъде вкарана в канализационната мрежа до седмица. Все още има проблем и с работата на пречиствателната станция за отпадни води в Царево, която бе наводнена и на процедура не действа по предопределение.

Емил Димитров и Борислав Сандов разясниха неналичието на канализация и пречиствателни станции

" След като бъдат извършени дейности за профилактика на системата за автоматизация на пречиствателната станция, продухани съответните водопроводи и въздухопроводи, тя ще бъде пусната ", каза директорът на РИОСВ-Бургас Павел Маринов. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР