Преподавателка по английски език от бургаския механотехникум си навлече гнева

...
Преподавателка по английски език от бургаския механотехникум си навлече гнева
Коментари Харесай

Родителите бесни! Учителка се снима в скута на ученик на абитуриентската. На какво учи децата?

Преподавателка по британски език от бургаския механотехникум си навлече гнева на десетки родители поради разкрепостеното си държание на абитуриентския бал на учениците. На фотоси, които циркулират в обществените мрежи, госпожа Сталева театралничи със свои ученици. На единия кадър тя е заела много предизвикателна поза, показвайки бедър. По-скандалното обаче е, че е седнала в скута на собствен възпитаник, който „ опъва “ пура, написа " Блиц ".

``
реклама

  „ В последно време се появиха изявления за непочтено държание на учители и учителки на баловете на учениците. Аз съм майка на дете от Механото(ПГМЕЕ) в Бургас и съм безпределно възмутена от това, което ми сподели синът ми ”, написа в сигнала си възмутена родителка, попаднала на скандалните фрагменти.

„ Създава се извънредно усещане. Това ли е актуалното обучение? На какви морални и нравствени полезности ги е научила тази госпожа? Безкрайно съм възмутена и изумена по какъв начин може даже самата госпожа да качи фотографията в обществените мрежи. Нищо положително не ни чака като нация! Жалко, доста тъпо! ”, написа още потресената майка.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР