Пренареждането на пластовете в ДПС продължава, като знакови оставки има

...
Пренареждането на пластовете в ДПС продължава, като знакови оставки има
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов също подаде оставка

Пренареждането на пластовете в Движение за права и свободи продължава, като знакови оставки има и през днешния ден.

След Мустафа Карадайъ, който поредно се отхвърли както от председателското място в партията, по този начин и в парламентарната група, през днешния ден оставка е подал изаместник-председателят на Централния съвет на партията Ахмед Ахмедов.

Това е третата оставка след тази на Карадайъ. Адлен Шевкед към този момент не е секретар на ПГ на Движение за права и свободи, като на нейно място е определена Елван Гюркаш.

За отдръпването на Ахмедов бе обявено с телеграфно известие в уеб страницата на Движение за права и свободи.

Припомняме, чеМустафа Карадайъ подаде оставка като ръководител на Движение за права и свободи.Не са ясни претекстовете за този неочакван ход на Карадайъ, който обаче бе плануван от доста негови съпартийци. На рождения му ден почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган му пожела мяра в персоналния живот и в политиката, което мнозина разгадаха като жълт картон от негова страна към водача.

Относно подадената оставка на Мустафа Карадайъ, Пеевски посочи, че мандатът му като ръководител е изтичал на 12 декември. Той не посочи какви са били претекстовете за оставката на Карадайъ. Пеевски посочи, че през вчерашния ден са се видели и са си споделили каквото би трябвало.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР