С над 100 нови дръвчета с имена на новородени продължи

...
С над 100 нови дръвчета с имена на новородени продължи
Коментари Харесай

Над 100 нови дръвчета продължиха Алеята на живота

С над 100 нови дръвчета с имена на новородени продължи тази година към този момент 14-годишната Алея на новия живот в Димитровград. Десетки млади фамилии с децата и околните си се включиха на Цветница в символичната залесителна акция в парк „ Марица “ и получиха безплатно фиданки, които имаха опция да засадят в алеята, в дворовете си или в междублокови пространства.
Безплатните дръвчета кедър обезпечи „ Каолин “ АД, които към този момент 14 години са сътрудници ва община Димитровград в екологичната самодейност.

„ Димитровград е умислен и основан, с изключение на като промишлен център и като зелен град. От цялата му повърхност една трета са паркове, градини и зелени площи. Стремим се да поддържаме тази зеленина. Няма нищо по хубаво от това - да вдъхваш живот, да садиш дръвчета, да има младежи и празник “, сподели кметът Иво Димов.

По традиция той връчи грамоти, табелки с имена на децата, за които родителите им засадиха дръвчета, сувенирни магнити и върбови клончета. Балони и среща с приказни герои в парк „ Марица “, осигуриха уредниците от общината.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР