Премиум фермерски зехтин от Каталуния вече може да бъде намерен

...
Премиум фермерски зехтин от Каталуния вече може да бъде намерен
Коментари Харесай

Ново в Северозапада! Врачани внасят премиум фермерски зехтин от Каталуния /снимки/

Премиум фермерски зехтин от Каталуния към този момент може да бъде открит в магазинната мрежа в Северозапада, научи организация BulNews. Ценителите на здравословната кухня имат извънреден достъп до маслиново масло с обезпечен генезис и потвърдено качество.
Врачаните Недко Панчев и Тодор Тодоров, които дълги години работят в испанската провинция, към този момент са публични представители у нас на марката „ Anton Fonts “. Фирмата създава първокачествен екстра върджин зехтин, придобит от вид „ Арбекина “. Маслините се отглеждат от локални производители в кооператив и се предават непосредствено в деня на брането. Маслото се извлича само посредством механично пресиране, в следена среда, без никаква термична и химична обработка.
„ Anton Fonts “ е фамилна компания, чиято история датира още от далечната 1933 година. Наследниците на нейния създател вплитат в едно дългогодишната традиция с най-модерните технологии, с цел да извлекат артикул с най-високо качество и многочислени потребни свойства. Екстра върджин зехтинът съдържа омега-6 и омега-3 мастни киселини, богат е на витамините А, D, K и Е, има мощни антиоксиданти и намалява холестерола.
За страдание на пазара рядко може да се откри същинско висококачествено маслиново масло. То е едно от най-често фалшифицираните хранителни артикули в международен мащаб. Над 80% от представяния за екстра върджин зехтин не дава отговор на стандартите. Големите производители постоянно оферират имитиращи артикули, които не имат многочислените потребни свойства, а в противен случай - даже могат да се окажат рискови за здравето.
Маслиновото масло, внасяно от Панчев и Тодоров, е с обезпечено качество, потвърдено от паспорт - техническа спецификация. То е безусловно безвредно при термична обработка, уместно е даже за неведнъж пържене. Зехтинът, придобит от вид „ Арбекина “, е един от най-висококачествените в международен мащаб. Той е внимателен и мек, жълто-зелен на цвят, със силата и усета на прясно набрани маслини, с интензивни тревисти и плодови аромати. Предлага се в особено направена бутилка, която има UV-защита.
Цената на зехтина с марката „ Anton Fonts “ стартира от 14 лв. за литър. Той към този момент може да се откри в магазинната мрежа в Северозапада, като в най-скоро време се чака да бъде публикуван из цялата страна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР