Премиум допълнително здравно застраховане, диетолог, карти за всички видове спорт,

...
Премиум допълнително здравно застраховане, диетолог, карти за всички видове спорт,
Коментари Харесай

Защо „Либхер“ е привлекателният работодател

Премиум в допълнение здравно обезпечаване, диетолог, карти за всички типове спорт, национални танци, юмейхо, футбол са измежду предлаганите обществени придобивки от компанията

Вече 24 години фамилният тръст Либхер е синоним в България на немска сигурност, уместност и грижа за сътрудника. Причината за това са справедливото възнаграждение на труда, огромният пакет от обществени придобивки и фирмената просвета. А за нея приказва самото название -  не служащи, а сътрудници назовава немската компания своя личен състав /около 2000 човека/, тъй като целият екип, всички дружно, си сътрудничат в основаването на вдъхновяващи артикули - новаторски и висококачествени хладилници и фризери.

За претендентите за работа един от най-важните въпроси след стабилността на компанията, справедливостта в връзките и заплащането е този за спомагателното здравно обезпечаване и обществените придобивки, показват от компанията. С предлаганата необятна палитра от тях „ Либхер-Хаусгерете Марица “ завоюва националната премия в категория „ Човешки запаси “ на второто издание на „ Социално виновен стратегически мениджмънт “ 2022 на Министерството на труда и обществената политика. Всяка година Либхер влага 7-цифрена сума в стратегии за своите сътрудници, като предлага и едни от най-високите хонорари в Тракия икономическа зона.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР