Преминаването по границите с Гърция, Сърбия и Румъния е затруднено,

...
Преминаването по границите с Гърция, Сърбия и Румъния е затруднено,
Коментари Харесай

Опашки на границата, пак се чака с часове

Преминаването по границите с Гърция, Сърбия и Румъния е затруднено, а пунктовете – натоварени.

Трафикът е натоварен за леки коли на вход и излаз на всички гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Гърция. Граничните управляващи предлагат на жителите да употребяват за прекосяване с изключение на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “, и останалите пунктове на българо-гръцката граница – „ Илинден “, „ Златоград “, „ Ивайловград “ и „ Капитан Петко челник “. През граничните пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е натоварен на вход за леки коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “. Граничните инспекции на пункта се правят на осем работни места за влизащи леки коли, което е цялостният потенциал на пункта. За да избегнат интензивния трафик, от „ Гранична полиция “ поучават пътуващите да употребяват и останалите пунктове на българо-сръбската граница: „ Брегово “, „ Връшка чука “, „ Стрезимировци “, „ Олтоманци “.

Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ на излаз за товарни коли и за леки коли на всички пунктове на вход по границата с Румъния. До 18 август Националната компания „ Пътна инфраструктура “ на Румъния ще прави действия по поддръжка на пътните платна на трасетата за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюргево “, влизащи в Румъния.

Трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт със Северна Македония и Турция.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР