Преминаването на Хари Кейн от английския Тотнъм Хотспър в германския

...
Преминаването на Хари Кейн от английския Тотнъм Хотспър в германския
Коментари Харесай

Хари Кейн направи рекорден трансфер с Байерн Мюнхен. Германците му посветиха мини продукция

Преминаването на Хари Кейн от британския " Тотнъм Хотспър " в немския " Байерн Мюнхен " беше доказано в събота. Двата клуба преговаряха за трансферната сума в продължение на седмици. Капитанът на британския народен тим подписа контракт, който е до 2027 година.

„ Щастлив съм да вляза в екипа на " Байерн " в този момент. " Байерн " е един от най-големите клубове в света, постоянно съм казвал, че желая да се преместя и да се потвърдя на най-високо равнище в моята кариера. ФК Байерн носи в себе си културата на успеха – усещам се доста добре да съм тук “, сподели Кейн, представен в прессъобщение.

Кейн се сбогува с прочувствени думи с " Тотнъм " - клуба, в който прекара съвсем 20 години от живота си - " от 11-годишно момче до 30-годишен мъж ", както сподели той.

„ Имаше толкоз доста страхотни моменти и специфични мемоари – мемоари, които ще оценявам вечно “, продължи футболистът, като благодари от сърце на всички, които го подкрепяха по време на времето му в " Спърс ".

Кейн е вкарал 213 гола в 320 мача във Висшата лига до момента и 58 гола в 84 мача за националния тим на Англия.

От " Байерн Мюнхен " му проведоха кино посрещане с клип, отдаден напълно на него. Вместо с футболен екип, Кейн е с фрак, единствен посетител на немската няма продукция " Метрополис " на Фриц Ланг. Действието се развива във Filmtheater Sendlinger Tor в Мюнхен, където Кейн получава поименен билет. Мястото му е номер 9 - цифрата, която футболистът ще носи на гърба на фанелката си в " Байерн Мюнхен ".

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР