Премиерният сериал Черна любов по Диема Фемили спечели най-престижната телевизионна

...
Премиерният сериал Черна любов по Диема Фемили спечели най-престижната телевизионна
Коментари Харесай

Сериалът Черна любов спечели награда Emmу

Премиерният сериал Черна обич по Диема Фемили завоюва най-престижната телевизионна премия International Emmу в категория Теленовела. Черна обич е първата турска поредност, удостоена с високото интернационално отличие, като кандидати в категорията бяха също продукции от Канада и Бразилия.

Международните награди Emmy бяха връчени за 45-ти път на специфична гала в Ню Йорк в понеделник – точно в деня, в който Черна обич направи дебюта си в ефира на Диема Фемили.

Черна обич освен е един от най-успешните сериали в южната ни съседка, само че и се радва на извънредно интернационално самопризнание. Впечатляващ факт е, че двата сезона на поредицата се излъчват в над 60 страни, където печелят и вниманието на рецензията, и поддръжката на феновете.

За триумфа на Черна обич способстват както мощният любовен сюжет, по този начин и звездният актьорски състав. Звездата Неслихан Атагюл, която е единствено на 25 години и към този момент е на върха на кариерата си, влиза в ролята на нежната Нихан – тя е богато момиче от блестящия свят на Йеникьой, само че сърцето й я води в друга посока.

Когато Нихан среща бедното момче Кемал, неговият непретенциозен и монотонен живот се прекатурва вечно. Ролята на Кемал е поверена на друга звезда – извънредно привлекателния Бурак Йозчивит, който като се изключи че има десетки оценки за функциите си в хитови сериали и игрални филми, през 2005 година печели състезанието Best Model of Turkey и второ място на Best Model of the World.

Драматичната история в премиерния сериал укрепва любовен триъгълник, съдбоносна разлъка сред основните герои и, несъмнено, безспорната екранна химия сред Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит. Продуцент на Черна обич е Ай Япъм, продуцирал също хитовите заглавия Езел и Пепел от рози. Режисьор е Хилал Сарал, чието име също постоянно е гаранция за триумф.

Не пропускайте премиерния сериал Черна обич всеки работен ден от 21.00 – в златния час на Диема Фемили.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР