Премиери на нови модели ваканционни превозни средства, туристически автомобили, мотоциклети,

...
Премиери на нови модели ваканционни превозни средства, туристически автомобили, мотоциклети,
Коментари Харесай

Най-новото от света на къмпинг туризма ще бъде представено в България на изложението "Къмпинг и караванинг експо 2021"

Премиери на нови модели ваканционни транспортни средства, туристически коли, мотоциклети, палатки, къмпинг съоръжение и аксесоари чакат посетителите на най-голямото събитие за годината в областта на къмпинга, караванинга и аутдора в България.

Къмпинг и караванинг експо 2021 ще се организира от 14 до 16 май. Тазгодишното пролетно издание за първи път ще бъде с дълготрайност от три дни и ще се организира на рекордно огромна повърхност – 4000 кв. м. на паркинга на магазин Метро, София 1 . В него присъединяване ще вземат над 40 изложители от България и Турция, които ще показват онлайн последните трендове в сектора и ще обезпечат за посетителите на място доста атрактивни предложения и отстъпки за множеството от показаните на ревюто експонати и артикули.

Организаторите на Къмпинг и караванинг експо 2021 са подготвили доста изненади за посетителите. Гостите на ревюто ще могат да вземат присъединяване в лотария с огромна премия - безвъзмезден уикенд с кемпер в мечтана от тях дестинация. Необходимо е единствено всеки клиент на събитието да попълни и пусне ваучър за присъединяване в томболата. Тегленето на печелившите ще се организира в края на ревюто Къмпинг и караванинг експо в неделя, 16 май.

Къмпинг и караванинг експо 2021 „ отваря порти “ за най-новото от света на къмпинг туризма безусловно гратис за българската аудитория. Посетителите на ревюто ще имат неповторимата опция да видят  доста за нашия пазар показани от болшинството сътрудници, измежду които Camperissimo, Volkswagen лекотоварни коли, кемпер център – Hymer Bulgaria и други.
На щанда на уредниците на Къмпинг и Караванинг Експо гостите ще могат да получат гратис копие от новото издание на Къмпинг справочник на България. Той съдържа информация за 34 подбрани къмпинга, разграничени в 7 маршрута и над 120 туристически атракции. В Къмпинг пътеводителя на България могат да бъдат открити талоните за присъединяване в игра с над 16 награди, измежду които още един безвъзмезден уикенд с кемпер. Наградите се теглят 5 пъти  в годината.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР