Премиерата на очаквания флагмански смартфон ще се състои на 26

...
Премиерата на очаквания флагмански смартфон ще се състои на 26
Коментари Харесай

Ето го: Новият Xiaomi 14 на официални снимки

Премиерата на упования флагмански смарт телефон ще се състои на 26 октомври

Xiaomi 14 идва с огромна камера с три датчика за изображения
(снимка: Xiaomi)

Тази седмица мобилната промишленост и почитателите на китайския бранд Xiaomi чакат с неспокойствие премиерата на новия флагмански смарт телефон на компанията – модела Xiaomi 14, който ще дебютира пред необятната аудитория в четвъртък, 26 октомври.

В навечерието на огромното събитие Xiaomi разгласява публични изображения на смарт телефона и също по този начин разгласи нов Rock Green цвят. Xiaomi Mi 14 в цвят Rock Green беше показан на срещата на върха на Snapdragon общността персонално от президента на Xiaomi и водач на Redmi – Лу Уейбинг.

По-рано се появиха информации, че общоприетата версия на Xiaomi 14 ще се предлага в четири цвята: бял, зелен, розов и черен. Публикуваните в този момент изображения демонстрират зелен и розов смарт телефон.

Базовата версия на Xiaomi 14 има 6,36-инчов екран с резолюция е 1,5K
(снимка: Xiaomi)

Xiaomi 14 идва с плосък екран и огромна камера с три датчика за изображения. Отстрани устройството доста наподобява на iPhone, отбелязва китайският източник IT Home.

Екранът на базовата версия на Xiaomi 14 е 6,36 инча. Този екран с разграничителна дарба 1,5K е създаден взаимно от Xiaomi и TCL Huaxing. Има ултрависока бляскавост от 3000 cd/m² и поддържа честоти на освежаване от 1 до 120 Hz.

Xiaomi 14 ще се предлага в разнообразни цветове, в това число розов
(снимка: Xiaomi)

Премиерата на новите смарт телефони от серията Xiaomi 14 ще стартира в четвъртък, 26 октомври, от 13:00 часа българско време време.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР