Премиерата на филма „Suburbicon” на Джордж Клуни в Лос Анджелис

...
Премиерата на филма „Suburbicon” на Джордж Клуни в Лос Анджелис
Коментари Харесай

Семейство Клуни на червения килим

Премиерата на кино лентата „ Suburbicon” на Джордж Клуни в Лос Анджелис се трансформира в същинско фамилно събитие. 56-годишният артист, който в тази ситуация е режисьор на лентата, бе съпроводен на аления килим както от половинката си Амал, по този начин и от тъщата – Бария Аламудин. Цяло лято тя бе с тях в имението им на езерото Комо, с цел да оказва помощ на щерка си в грижите за близнаците Александър и Ела. Децата на Джордж и Амал са към този момент на пет месеца и с изключение на на помощта на детегледачки, двамата разчитат доста и на Бария, която ги придружи и в Лос Анджелис. Въпреки че сега е отдадена главно на призванието си да бъде съвършената баба, Бария е прочут публицист, притежател на голям брой награди и е интервюирала хора като Бил Клинтън, Маргарет Тачър, Фидел Кастро.

„ В момента работата ми е да променям памперси и да разхождам бебетата. Наистина не мислех, че на 56 ще стана татко на близнаци. Така че не си правете проекти, а просто се наслаждавайте на пътуването “, сподели преди време артистът, който държи да оказва помощ в развъждането на децата. Дори призна, че се усеща отговорен, когато Амал става през нощта, с цел да ги кърми, по тази причина от взаимност ставал дружно с нея, макар че самият той не можел да направи нищо по въпроса с храната.

За премиерата на кино лентата „ Suburbicon” обаче двамата не изглеждаха изтощени или недоспали. Но пък нищо чудно гримьорите да са си свършили добре работата. За сюжета на лентата Клуни е разчитал на братята Коен, а в основните функции са Джулиан Мур и Мат Деймън. Те също почетоха американската премиера, минавайки по аления килим в Лос Анджелис.

Още фотоси от събитието можете да видите в нашата Галерия!

Източник: eva.bg
Снимка: getty images/guliver
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР