Премиерата на филма Being The Ricardos стана повод да си

...
Премиерата на филма Being The Ricardos стана повод да си
Коментари Харесай

Никол Кидман се отдаде на стар порок заради филм СНИМКА

Премиерата на кино лентата Being The Ricardos стана мотив да си напомним какъв брой доста харесваме Никол Кидман освен като актриса, само че и като жена с зашеметяваща визия и безукорен усет.

Наскоро актрисата даде изявление за зимното издание на DuJour. Тя разгласява фотоси от фотосесията си за списанието в профила си в Instagram.

В поредицата от фотоси, които гледахме неведнъж, актрисата сподели неподвластната на времето си хубост. В изявлението тя разкрива, че не е била уверена в себе си, съгласявайки се да изиграе една от най-емблематичните телевизионни звезди на всички времена в Being The Ricardos.

Превъплъщавайки се в Лусил Бол тя даже е почнала да пуши, с цел да може да наподоби присъщия ѝ бездънен глас. Актрисата споделя и за това дали възрастта ѝ оказва въздействие на работата ѝ.

В кино промишлеността има мълчалив консесус, че една жена артист на към 40 години към този момент може да мисли за друга специалност.

" Никога никой не ми е казвал, че ми е изминал срокът, само че съм имала моменти, когато са ми отказвали функции и съм осъзнавала, че вратата е затворена за мен ", признава тя.

Въпреки това, петкратната носителка на „ Златен глобус “ има вяра, че нещата несъмнено се трансформират за положително, написа Daily Mail.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР