Премиерът с пожелания за бързо оздравяване към главния преговарящ на

...
Премиерът с пожелания за бързо оздравяване към главния преговарящ на
Коментари Харесай

Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възстановяване!

Премиерът с пожелания за бързо излекуване към основния договарящ на Европейски Съюз за Брекзит: „ Пожелавам ти бързо възобновяване.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1523
Убеден съм, че ще победиш вируса”. Това написа министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на основния договарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние.

Мишел Барние е с ковид

По-рано стана ясно, че Барние е с ковид. Той удостовери новината в „ Туитър”.

Под поста му, министър председателят Борисов написа, че е впечатлен от куража на Барние, който още веднъж е потвърдил, че е мъж от класа. „ Можеш да разчиташ на моята подкрепа”, написа още министър председателят.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1523  Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284 Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284  COVID-19 отложи завръщането на COVID-19 отложи завръщането на " Приятели "    Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР