Премиерът отправи ясно послание към политиците и народа.Нямам съмнение, че

...
Премиерът отправи ясно послание към политиците и народа.Нямам съмнение, че
Коментари Харесай

Премиерът: Напрежение ще има през целия живот на този кабинет

Премиерът насочи ясно обръщение към политиците и народа.

Нямам подозрение, че напрежение ще има през целия живот на този Министерски съвет. Това разяснява премиерът Николай Денков, като посочи, че ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са политически съперници.

„ Имаме разлики по метода по какъв начин да се бори корупцията. Въпросът е напрежението да не счупи сглобката ”, акцентира министър-председателят, написа novini.bg.

Във връзка с настояването на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи Висш съдебен съвет да спре процедурата по желание на нов основен прокурор, министър председателят сподели: „ От позиция на измененията, които би трябвало да се осъществят през идващите няколко месеца, процедурата по желание на нов основен прокурор не наподобява съответна ”.

Като предпочитани Денков дефинира законите по Плана за възобновяване, както и приемането на Бюджет 2023. Той има вяра че Асен Василев ще успее да контракти противоречивите тематики от план-сметката и тя ще бъде призната.

Министър-председателят взе участие в откриването на най-новия телескоп в Националната астрономическа обсерватория „ Рожен “.  " С откриването на този телескоп нашите учени в България ще вземат участие пълноценно в проучванията, в които вземат участие и другите учени по света. Проектът е финансиран от Министерството на образованието, т.е. от страната. Българската школа в астрономията заслужава подобен инструмент ", сподели министър председателят Денков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР