Премиерът Николай Денков отговаря на въпроси на депутати в парламента.

...
Премиерът Николай Денков отговаря на въпроси на депутати в парламента.
Коментари Харесай

Премиерът Николай Денков отговаря на въпроси на депутати в парламента

Премиерът Николай Денков дава отговор на въпроси на депутати в Народното събрание. Това планува програмата на Народното събрание.



Съгласно правилника всеки първи петък от месеца от 9:00 часа се организира блиц надзор. В него по принцип вземат участие министър председателят и вицепремиерът.

В парламентарния надзор от 11:00 часа на авансово заложени въпроси на народни представители ще дава отговор министър-председателят Николай Денков и министрите на вътрешните работи Калин Стоянов, на труда и обществената политика Иванка Шалапатова, на образованието и науката Галин Цоков, на опазването на здравето Христо Хинков, на културата Кръстю Кръстев, на околната среда и водите Юлиян Попов и на земеделието Кирил Вътев.

Поради командировка отвън страната в парламентарния надзор няма да взе участие вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел и министрите Асен Василев и Зарица Динкова, а заради неотложни задължения – министър Андрей Цеков, заяви през вчерашния ден заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова от парламентарната естрада.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР