Премиерът не е научил най-важния урок на властта – че

...
Премиерът не е научил най-важния урок на властта – че
Коментари Харесай

„Денков, ако не можеш да се справиш, аз мога“: Пеевски поиска да е премиер

„ Премиерът не е научил най-важния урок на властта – че тя е в името на хората, а не за персоналния му комфорт. И му предлагам да не се заиграва с шегички, а да работи. “

Това се споделя в позиция на ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, публикувана от пресцентъра на Движението. Поводът за нея е коментарът, който направи по-рано през днешния ден министър-председателят Николай Денков на брифинга след изключителното съвещание на Министерския съвет по отношение на зимната конюнктура в страната.

Не знам по какъв начин си показва Пеевски ролята на премиера. Призовавам го да излезе със снегорини и лопати и да почисти снега “, сподели Денков в отговор на упреците на Пеевски от сутринта, че министър председателят трябвало „ да напусне топлия и комфортен кабинет, с цел да бъде бъде там в снега, където хората бедстват “.
Свързани

„ Ако признава, че не могат да се оправят, в случай че не осъзнават какво би трябвало да създадат с цел да ръководят страната, да ме изберат за министър председател . Аз няма да избягам от отговорност и мога да се оправя. И ще работя постоянно за хората “, дава обещание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи и добавя, че чака номинация още през днешния ден.

„ Разбирам, че ръководство не се учи в химическата лаборатория, само че виждам, че не се оправят с компликациите. Отговорност на премиера е да води и координира цялата държавна машина в името на най-хубавата поддръжка и сигурност на хората “, приключва прессъобщението от Движение за права и свободи.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР