Премиерът на Великобритания Тереза Мей е провела тайни дискусии относно

...
Премиерът на Великобритания Тереза Мей е провела тайни дискусии относно
Коментари Харесай

Мей провела тайни преговори за втори референдум за Брекзит

Премиерът на Англия Тереза Мей е провела секрети полемики по отношение на вероятността за образуване на втори референдум, в случай че договарянията с лейбъристите за Брекзит се провалят, написа " Дейли телеграф ".

Тази седмица консерваторите и лейбъристите ще възобновят договарянията в опит да договорят съглашение за излизане от политическата рецесия.
 Тереза Мей прикани Корбин да се спогодят за Брекзит
Тереза Мей прикани Корбин да се спогодят за Брекзит

Да одобрят съглашението с ЕС…

Премиерът е разискал сюжети със съветници и министри при положение, че държавното управление не може да предотврати парламентарен избор за втори референдум.

Финансовият министър в сянка Джон Макдонъл разяснява, че " може би е добре " всяко съглашение да бъде подложено на втори референдум.

Мисля, че консерваторите би трябвало да признаят, че в случай че бъде контрактувано съглашение, може би огромна част от депутатите ще изискат обществен избор, добави той.
 Англия желае договорката за Брекзит да бъде утвърдена преди юли
Англия желае договорката за Брекзит да бъде утвърдена преди юли

Не желая да давам съответна дата, тъй като това стартира да основава единствено по себе си липса на еластичност

По време на диалозите е разискван сюжет, който планува да се предложат на гласоподавателите три сюжета : да се напусне Европейски Съюз без съглашение, да се поддържа договорката на Мей за Брекзит и оставане в съюза.

Правителствени източници подчертаха, че референдумът като вид ще бъде прегледан в детайли от кабинета, в случай че Народното събрание изиска. Мей се е оповестила срещу, като е отбелязала, че депутати от опозицията имат за цел да спрат Брекзит посредством образуване на втори референдум.
 Мей дава краен период на лейбъристите за Брекзит
Мей дава краен период на лейбъристите за Брекзит

За да не се бавят повече с процеса по овакантяване на Общността

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин съобщи, че договорката на Мей за Брекзит ще бъде върната в Народното събрание, в случай че партията му не се контракти с консерваторите , където се чака да бъде отхвърлена още един път.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР