Премиерът на Република Северна Македония (РСМ) се надява на решение

...
Премиерът на Република Северна Македония (РСМ) се надява на решение
Коментари Харесай

Заев се надява на решение с България до юли 2021 г.

Премиерът на Република Северна Македония (РСМ) се надява на решение с България през първата половина на 2021-ва година, предава БНР. До тогава Македония продължава по пътят към Европейския съюз в тези сфери, които не са свързани с отварянето на преговорни глави.
„ Надявам се, че пред първата половина на 2021 година в доста по-спокойна конюнктура и в двете страни ще успеем да намерим решение, с цел да продължим с формалностите в това число осъществяване на първата междуправителствена конференция, а о по-нататък с отваряне и затваряне на глави “, в, сподели той, представяйки проект „ Акция 21-ва “ за европейски стандарти в страната.
 Джамбазки: Поставяме въпроса за македонските жители с българско съзнание (ВИДЕО) Джамбазки: Поставяме въпроса за македонските жители с българско съзнание (ВИДЕО)
" Крайно време е да бъде подложен въпросът за правата и законните ползи на македонските жители с българско национално съзнание....
В проектът, който цели ускорение на процесите за доближаване на страната към Евросъюза, са включени 10 целта.
На първо място са прочистването на правораздаването и битката с корупцията.
През първата половина на 2021-ва Заев даде обещание и да бъде направено дълго отлаганото броене на популацията, каквото не е осъществявано от 18 години и може да промени доста изборните описи.
Зоран Заев даде обещание да развива и производството на канабис за медицински цели, от което чака доходи от 250 милиона евро, разгласи се и за за персонална приложимост в дребни количества.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР