Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис започна 18-часово посещение в Япония

...
Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис започна 18-часово посещение в Япония
Коментари Харесай

Гръцкият премиер е на визита в Япония

Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис стартира 18-часово посещаване в Япони я в петък, незабавно след приключването на гласуването на доверие в Народното събрание, за да развие и усъвършенства двустранните връзки и да укрепи съдействието сред двете страни, заяви " Катимерини ".

Гърция прави оценка високо Япония като третата по величина стопанска система в света, която играе значима роля в района, а също по този начин е член на Г-7.

Посещението идва в миг, когато Япония се стреми към доближаване с НАТО и Европейски Съюз, а Гърция се стреми да служи като мост за Япония както с Източното Средиземноморие, по този начин и с Балканите, с акцент върху енергетиката .

Премиерът и брачната половинка му ще бъдат признати от престолонаследника принц Акишино.
 Чиновниците в Гърция споделят довиждане на хартията
Чиновниците в Гърция споделят довиждане на хартията

Дигитализират се повече от 1,4 милиарда страници

Той е придружаван от министъра на цифровото ръководство Кириакос Пиеракакис и заместник-министъра на икономическата дипломация Костас Фрагогианис, както и от 20-членна бизнес делегация, включваща представители на Гръцката федерация на предприятията (SEV) и Атинската търговско-промишлена палата (EBEA).

Мицотакис ще показа опциите за вложения , които се откриват в Гърция, и ще направи две подробни презентации за гръцката стопанска система пред Японската бизнес федерация (KEIDANREN) и Бизнес асоциацията за експорт JETRO.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР