Премиерът на Албания Еди Рама припомни годишнината от влизането на

...
Премиерът на Албания Еди Рама припомни годишнината от влизането на
Коментари Харесай

Еди Рама: Косово трябва да излезе от безизходицата, в която е заради абсурдната кавга със съюзниците

Премиерът на Албания Еди Рама напомни годишнината от влизането на силите на НАТО в Косово и сподели, че това е опция за размисъл и Косово да излезе от задънената улица, до която го докара неуместната свада със съдружниците.

Еди Рама написа в Twitter, че Косово би трябвало да излезе от обстановката, в която се намира, с разговор, а не с полицията и с положителни другари, а не посредством тормоз над другари.

„ Влизането на НАТО в Косово преди четвърт век служи като увещание на всички, че без стратегическите съдружници на албанците, положителни другари в най-лошите дни, нямаше да има Република Косово, нито независимост и народна власт за албанците в Косово Бог да благослови нашите съдружници! "

Рама добави, че това е ден за бездънен размисъл и излизане на Косово от задънената улица, до която го докара неуместната свада със съдружниците му.

„ Косово би трябвало да излезе посредством разговор, не с полицията, с съответни хрумвания, не с агитация, с положителни другари, а не с малтретиране на другари! “, съобщи още Рама.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР