Премиерът Кирил Петков излезе на площада пред парламента и се

...
Премиерът Кирил Петков излезе на площада пред парламента и се
Коментари Харесай

Петков от площада: На нас не може да ни се предлагат подкупи, за да ви излъжем

Премиерът Кирил Петков излезе на площада пред Народното събрание и се причисли към демонстрацията в поддръжка на кабинета. Всички министри от " Продължаваме промяната " също са там, на събитието е и брачната половинка на премиера.

Не би трябвало да бъдете лоялни към някой, който е изневерил на личното си заричане, сподели Петков пред хората на площада ден преди вота на съмнение против ръководеното от него държавно управление.

Министър-председателят и съпредседател на „ Продължаваме промяната ” заяяви, че диалозите с депутати в Народното събрание не престават всеки ден с хора, които се чудят накъде би трябвало да върви България. " Имаме цяла седмица, дори 10 дни, в които ще може да приказваме с всеки народен представител, който желае да ни пита какви са целите, стъпките. Няма нищо подмолно в това. Аз през цялото време заявих, че тези диалози ще стартират ".

„ Има толкоз доста хора, които желаят да има България без задкулисие. Утре ще има задоволително полиция на митинга. Г-н Рашков подсигурява за това. Промяната зависи от всички нас. Непрекъснато приказваме с разнообразни депутати. Тук е въпросът на боязън и отговорност. Надявам се доста хора да създадат тази стъпка, която наподобява страшна, само че е виновна ", добави Петков.
Запитан дали се разисква друго име на министър-председател на негово място, Петков сподели: „ Продължаваме промяната ” харесваме нашите министри и нашите позиции, само че това по никакъв метод не е най-важното. Най-важното е България да има 121 самостоятелни депутати, депутати без задкулисие.
С мегафон в ръка от паметника на Цар Освободител, Кирил Петков се обърна към хората с думите: Независимо какво ще стане с вота на съмнение, без значение какво ще стане в седмицата, в която ние имаме първи мандат – истината е, че вие сте гарантът, че нашата обичана татковина няма да отиде в неизясненост. Всички ние сме поръчител, че ще може да изведем България.

" Хората, които по този начин добре се кординираха против нас се изплашиха, че не може да се договаря с нас, не мо не може да ни се оферират покупко-продажби, подкупи, с цел да ви излъжем. Те се пробваха няколко месеца - с разнообразни способи, по разнообразни канали , само че единственото, което разбираха е, че ние няма да се отклоним от нашите правила. Това беше първата причина, която ги побърка, че за първи път в България имаме хора, които не са подготвени да договарят за личните си правила " . Така Петков се обърна към хората, събрали се на демонстрацията.

" Втората причина да желаят да ни смъкват е, че на границата казахме, че тази граница е на България, че е наша и няма да ви я дадем ", уточни Петков.

" Идеята, че господин Рашков ще стане началник на КПКОНПИ ги ужасява ", счита министър председателят.

Петков скандира - " мафията вън ", след което даде звук на събралите се хора да скандират " дружно ".

Очаквайте детайлности!



Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР