Премиерът имаше среща с парламентарната група на БСП и той

...
Премиерът имаше среща с парламентарната група на БСП и той
Коментари Харесай

Явор Божанков: Стефан Янев има съвсем различни позиции от тези на БСП

Премиерът имаше среща с парламентарната група на Българска социалистическа партия и той професионално и партньорски изложи своите причини за промяната на Стефан Янев като боен министър, сподели депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков по Би Ти Ви. Той акцентира, че позициите на Стефан Янев са напълно разнообразни от тези на Българска социалистическа партия.

„ Няма подозрение, че ще платим висока цена, нито че ни чакат сложни времена, тъй като и Русия, и Украйна са значим сътрудник във връзка с редица първични материали - като стартираме от енергетиката, газта, нуклеарното гориво, туризма минем през жито слънчоглед желязна руда “, сподели Явор Божанков.

„ Няма спор, че освен България, само че и целият свят ще пострадат от войната в Украйна. България ще бъде по наранена, тъй като тя е доста по-тясно обвързвана и в годините обратно не е диверсифицирала енергоизточниците си. Отделно филантропичната рецесия ще ни засегне също, а нашата обществена система е нежна “, уточни Божанков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР