Премиерът Бойко Борисов заедно с финансовия министър Кирил Ананиев посетиха

...
Премиерът Бойко Борисов заедно с финансовия министър Кирил Ананиев посетиха
Коментари Харесай

БОРИСОВ: Иронизират ме за джипката, но в нея съм возил много лидери

Премиерът Бойко Борисов дружно с финансовия министър Кирил Ананиев посетиха Рилския манастир.

Премиерът се извини, че пътят до манастира бе затворен 3 месеца поради свлачища. Министерски съвет отпуска 240 000 лв. за подсилване на манастира по молба на игумена на Рилския манастир Адрианополски свещеник Евлогий

Това ни е силата - когато има проблем, го решаваме, разяснява решението си Борисов.

Преди министър председателят и Адрианополският свещеник Евлогий да седнат на миндерите Борисов се пошегува: "Като в Турция през вчерашния ден – на диванчето ". Вчера турският президент Ердоган унижи председателката на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен като не й даде стол паралелно с него и шефа на Европейски Съюз, а я настани на диванчето на преводачите.

"Важно е да се знае, че преди тези срещи се организираха в България. Иронизират ме, че самичък си карам джипката, пък Туск, Ердоган и Мишел Барние аз ги возих из България да видят по какъв начин е и какво става.

Имаше една игра "Намерете разликата ", само че разликите са основни ", разяснява министър председателят.

Благодарен съм на Господ, тъй като от 31 многомандатни изборни
региона спечелихме в 24, някои имат искания за 1-2, сподели министър председателят.

Той означи, че Движение за права и свободи са завоюва в 3, а партията на Слави Трифонов в един. "Следващата партия след нас има три региона взети. Ние имаме 24. Считаме ли, че сме победени, слизаме и не би трябвало да сме удовлетворени от това, което сме създали. Както ние демонстрираме невзискателност и приемливост и те да демонстрират ", сподели още Бойко Борисов. С един регион или с два, да имаш искания ", разяснява още той.

Очаквайте детайлности.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР