Премиерът Бойко Борисов тачи българските фамилии. Това сподели той пред

...
Премиерът Бойко Борисов тачи българските фамилии. Това сподели той пред
Коментари Харесай

Борисов: Няма за какво да подавам оставка

Премиерът Бойко Борисов тачи българските семейства. Това показа той пред Би Ти Ви. Повод станаха семействата на двете претенденти за евродепутати Мария Габриел и Ева Майдел. От първата си среща с Габриел той спомен няма.

Никой не се е родил министър председател или министър, нищо ненормално няма в оставките, ненормално е да не си дадат оставките, посочи министър-председателят за тематиката с оставките.

Моят синковец има една къща за посетители, колежката насреща - три, уточни той за оставката на Манолев. Той обаче щял и парите да върне, и да понесе наказателна отговорност.

Българска социалистическа партия нямали различен късмет за победа с изключение на да подреден " Костинброд 2 ". Те работили по методите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Най-добрият метод да унищожиш един човек, е да събереш определени истини за него и да ги съчетаеш, цитира той наръчника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Имаме сигнал, в четвъртък-петък ще се готвим за ответна реакция, закани се министър председателят.

Няма да депозирам оставка, няма защо, акцентира Бойко Борисов. Ние сме от трите страни основатели да има общ европейски основен прокурор, похвали се той. Опонентите му желали да си припишат този позитив.

Не било редно президентът Румен Радев да прави диалози за нов основен прокурор. Все едно и аз да почна да ги крещя при мен, неудовлетворен е министър председателят, като по думите му това е интервенция в самостоятелната правосъдна система.

Престрелка няма, има Конституция, отговори Борисов за войната с президентската институция. Президентът не е равноотдалечен.

Премиерът е удовлетворен от инспекцията на парцели в чужбина и на офшорните сметки на властта. Показвали къщата на негов прочут в Барселона и приписвали, че е негова. Не мога да му кажа продай си къщата, отбрани се министър председателят.

За бизнеса на братовчедите той сподели: " Ние сме комплицирана рода ". С едните братовчеди не си говорели 30 години, единствено си махали. С другите не се виждали 40 години. Двама братовчеди съм ги бил, по тази причина не си приказваме, описа Бойко Борисов. Двете баби се караха за една помпа и аз набих двамата братовчеди, посочи той. Роднините му не приватизирали външно търговски сдружения. Имам къща в Банкя, там съм живял, там пребивавам и там ще умра, увери министър-председателят.

Заради страни егоисти не сме в Шенген, съгласно него. Общоевропейска войска не е допустима, по мнението на Борисов. Общоевропейска защита е паралелна конструкция на НАТО. За рецензиите на Корнелия Нинова, че еднолично изхарчил 6 милиарда лв., Борисов изясни, че дал за водоснабдяване там, " където ханъмата върви километър за вода ". Дал за пенсии, за медицински сестри.

Ще има оставки, колкото би трябвало, закани се министър председателят. Моята борба не е да си връщам партията, тъй като аз съм я основал, посочи той. Грижата му е по какъв начин партията да е същата без Борисов. Вече виждал собствен правоприемник в партията. Име няма да уточни, с цел да не се избият, както се изрази.

Това е като футболен отбор, през днешния ден си звезда, на следващия ден си запаса, проучва министър председателят. Омразата изяжда първо от вътрешната страна, това обръщение насочи Бойко Борисов към съперниците си.

Не се тормозя от мръсна игра, показа Мария Габриел. Тя се надява свадите с стратегиите да не сложат щемпел върху кохезионната политика на Европейски Съюз. Злоупотреби и измами може да има на всички места, само че значимо е да има отговорност, посочи Габриел. В съпоставяне с останалите страни стоим добре, по мнението й. Според нея няма за какво да се тормозим от двоен стандарт за влизането ни в Еврозоната. Санкциите против Русия вредят и на двете страни, по мнението на Мария Габриел. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР