Премиерът Бойко Борисов ще участва в специалното заседание на Европейския

...
Премиерът Бойко Борисов ще участва в специалното заседание на Европейския
Коментари Харесай

Борисов ще участва в специално заседание на Европейския съвет за Брекзит утре

Премиерът Бойко Борисов ще взе участие в специфичното съвещание на Европейския съвет във формат по член 50 на следващия ден, 25 ноември, в Брюксел, оповестява държавната пресслужба. Темата на съвещанието в идният Брекзит и договорката сред Великоибритания и Европейски Съюз.
 Сделката за Брекзит: Някои от основните точки в плана за съглашението с Европейски Съюз
Държавните и държавни ръководители ще обсъдят плана за съглашение за отдръпване на Обединеното кралство от Европейския съюз и плана за политическа декларация, очертаваща рамката на бъдещите връзки сред Европейски Съюз, от една страна, и Англия и Северна Ирландия - от друга.

Проектът на Споразумението за отдръпване на Обединеното Кралство от Европейски Съюз подхожда на ползите на България, защото подсигурява оптимално допустима последователност и поредност в редица значими за страната ни области, допълват от пресслужбата на кабинета. Проектът дава опция за навреме адаптиране към новия режим на връзки, като подсигурява спазването на правата на жителите, финансовите ни ползи, както и избягването на празнини в връзките с възможен отрицателен резултат върху икономическите, транспортните, обществените, културните, просветителните и други връзки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР