Премиерът Бойко Борисов ще участва в днешния парламентарен контрол. Преди

...
Премиерът Бойко Борисов ще участва в днешния парламентарен контрол. Преди
Коментари Харесай

Борисов ще отговаря на Нинова в парламента за Шенген

Премиерът Бойко Борисов ще взе участие в днешния парламентарен надзор. Преди това депутатите ще разискват удължаването на периода на работа на краткотрайната анкетна комисия за приключването на персонални данни от Национална агенция за приходите, планува програмата за съвещанието на Народното събрание, оповестява OFFnews.

``
реклама

Временната анкетна комисия в Народното събрание, свикана поради хакерската против Националната организация за приходите, реши да удължи периода си на деяние.

Предвижда се работата на анкетната комисия да бъде удължена до 30-и ноември.

Премиерът Бойко Борисов ще дава отговор на запитване на водача на Българска социалистическа партия – Корнелия Нинова, обвързвано с политиката по национална сигурност и приемането на страната ни в Шенген.

Премиерът Бойко Борисов ще взе участие в днешния парламентарен надзор. Преди това депутатите ще разискват удължаването на периода на работа на краткотрайната анкетна комисия за приключването на персонални данни от Национална агенция за приходите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 COLLECTIONER (преди 2 минути) Рейтинг: 15959 | Одобрение: 13724 Какво ще й дава отговор на тази сова? Нея никой не я е избирал да ръководи! Arabiia va Pors keshvar-ho-ie boazemat-i hastand.COLLECTING ENVY, MONEY AND CERTAIN ARTEFACTS. Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР