Премиерът Бойко Борисов ще наблюдава заключителния етап от националното учение

...
Премиерът Бойко Борисов ще наблюдава заключителния етап от националното учение
Коментари Харесай

Бойко Борисов инспектира учение на полигона в Црънча

Премиерът Бойко Борисов ще следи заключителния стадий от националното обучение „ Stealth Dagger 19 ” (Скрит кинжал) през днешния ден, което ще е на полигона в село Црънча. То е за узаконяване на нова Тактическа група за Специални интервенции. Те са част от силите на НАТО - NRF 2020. Демонстрациите на учението стартират в 10 часа.

Това е второто посещаване на премиера на този специфичен полигон, за който министерството отпусна 3,5 милиона лв.. През 2016-а той бе там дружно с тогавашния министър на защитата Николай Ненчев.

Празниците на Пловдивския гарнизон стартират в града следобяд. Шестте разнообразни войскови подразделения ще излъчат свои представителни блокове и ще минат с марш пътя от фонтана пред Общината до площад „ Съединение ”. Досега празникът на Гарнизона постоянно бе пред Военния клуб. Площад „ Централен ” към момента е в насипно положение и по тази причина този път той ще е на „ Съединение ”.

В 20.10 часа ще стартира заупокойна молитва за душите на починалите бойци. Празникът ще приключи с поднасянето на венци и цветя на Паметника на „ Съединението ” и заря-проверка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР