Премиерът Бойко Борисов ще иска политическа отговорност на виновните за

...
Премиерът Бойко Борисов ще иска политическа отговорност на виновните за
Коментари Харесай

Борисов се закани - без пощада за виновните за трагедията край Своге

Премиерът Бойко Борисов ще желае политическа отговорност на отговорните за злополуката край Своге . Той направи коментар при започване на съвещанието на Министерски съвет.

Той прикани и опозицията да изчака още няколко дни да завърши инспекцията кой и къде е виновността за пътя палач.

Отговорността ще стига до там, докъдето стига виновността , регистрира Министър-председателят. Всички по веригата ще бъдат тествани и ще понесат отговорност.

Към никого няма да има нито протекция, нито прошка , закани се Борисов. За всеки отговорен ще има правосъдна и политическа отговорност. Никого не сме пожалили , посочи министър председателят. Въпрос на дни било да приключат всички експертизи.

 Нанков уточни разминаване в документи и материали за пътя край Своге
Нанков уточни разминаване в документи и материали за пътя край Своге

Пресконференциите на Българска социалистическа партия са сред жълт вестник и приятелски съд, изясни Тома Биков

Припомняме, през вчерашния ден на конференция в централата на ГЕРБ районният министър Нанков разяснява, че " проучванията на асфалта демонстрират, че по време на изпитването му със солна киселина има вложен неприемлив материал в него . Въпреки това документите е изрядна. Българска социалистическа партия не се посвениха да политизират нещастието край Своге . Бъдете уверени, че която и компания да беше инженер, дейностите на страната щяха да бъдат същите ".

По-рано на 28 август, Българска социалистическа партия приканиха за оставката на цялото държавно управление на Борисов , акцентирайки го за персонално виновен за нещастието . Корупцията убива, това е модел, уточни соцлидерът Нинова и сподели, че моделът остава. Червеният лидер желае да се постави завършек на този модел, " ние призоваваме за диалог, разсъдък и промяна на този модел ".

Александър Ненков от ГЕРБ, дефинира във вторник конференцията на Българска социалистическа партия като нагла , а политиците би трябвало да запазят някаква висота. ГЕРБ ще създадат, каквото са правил и до момента, както историята го е посочила, в случай че има виновен, той ще си понесе отговорността , без значение коя е компанията, изясни той.

Пресконференциите на Българска социалистическа партия са нещо сред жълт вестник и приятелски съд , ние в приятелски съд не участваме и оставки сме подавали и отново сме печелили избори, изясни и Тома Биков от ГЕРБ.

 Българска социалистическа партия желае Борисов да понесе отговорност за злополуката край Своге
Българска социалистическа партия желае Борисов да понесе отговорност за злополуката край Своге

Червените виждат единствено едно решение - оставката на кабинета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР