Премиерът Бойко Борисов се срещна днес в Министерски съвет с

...
Премиерът Бойко Борисов се срещна днес в Министерски съвет с
Коментари Харесай

Главният мюфтия на среща с патриарха при премиера: Приходите ни от имоти не са достатъчни

Премиерът Бойко Борисов се срещна през днешния ден в Министерски съвет с основния мюфтия Мустафа Хаджи и с българския партиарх Неофит поради обвиняванията на Българска социалистическа партия, че опрощаването на над 8 млн. лв. дълг на мюфтийството се случва поради договорка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи за сметка на отхвърлянето на президентското несъгласие върху Изборния кодекс.

Вчера Борисов изрично съобщи, че в никакъв случай не е правил нещо скрито, за разлика от левицата, която неведнъж се е била в коалиция с Движение за права и свободи. По думите му става дума за вътрешно решение на неговата партия и в него няма никаква непозната интервенция, само че с цел да няма подозрения кани и мюфтията, и патриарха.

" В набожен смисъл, взехме решение да плащаме и на поповете, и на владиците, ходжите, имами, и мюфтии... Като не им плащаме ние, а заплаща Турция, те шефе викат на този, който дава. Как е в живота? На кой казваш шефе? На този, който ти дава заплатата ", сподели още министър-председателят.

" Приходите от парцелите на мюфтийството не са задоволителни, с цел да се покрият отговорностите към страната ", съобщи през днешния ден пред публицисти Мустафа Хаджи след срещата при Борисов.

 Българска социалистическа партия: Лидерът на ГЕРБ да направи очевидно съглашение с Движение за права и свободи, с цел да е ясно с кого ръководи Виж още Българска социалистическа партия: Лидерът на ГЕРБ да направи очевидно съглашение с Движение за права и свободи, с цел да е ясно с кого ръководи
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР