Премиерът Бойко Борисов присъства на откриването на цялостно реконструирания надлез

...
Премиерът Бойко Борисов присъства на откриването на цялостно реконструирания надлез
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Всички политици да си мерят думите

Премиерът Бойко Борисов участва на откриването на изцяло реконструирания надлез над жп линията и бул. „ Славянски “ в Стара Загора. Трасето, с обща дължина 550 м, минава по бул. „ Патриарх Евтимий “, в сектора от бул. „ Славянски “ – от „ Братя Жекови “ до Северната граница на Южната промишлена зона. На откриването присъстваше и кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

" Това което сме поели като ангажимент да създадем сме го изпълнили. Другите нямат какво да покажат, че са създали. Когато работим, все ще ни намерят недостатъци някакви ", сподели Борисов.

" Първо да създадем парковете, в случай че приходите вървят като предходната година и зала ще създадем ", сподели министър председателят.

" Нашата политика постоянно е била да демонстрираме какво сме създали. Паркът тук знаете какво беше, блоковете знаете какви бяха. Ако борбата от политиците не се спре, ще пречи на всеки един след изборите. Всички политици да си мерят думите. Хората очаквате да им се дават нови и нови неща, които да употребяват. Оставам на другите, който желае да се заяжда, да прави компромати. Но дано покажат те какво са създали през годините ", сподели Борисов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР